24.4.15

fem på frædda'n

i dag gjør jeg det enkelt. så enkelt at dagens fem faktisk blir fakta om frk, altså undertegnede. det er jo litt kult hvis vi blir litt kjent, så om du har lyst, del gjerne fem fakta om deg selv i kommentarfeltet så jeg vet hvem du er, du som leser bloggen min. her kommer det:

1
selv om det føles som om jeg har vært lærer hele livet, har jeg faktisk bare litt over fire år som lærer i ryggsekken. fire år på mellomtrinnet før jeg ble matematikkredaktør, og et par tre uker på 2. trinn nå.

2
jeg elsker å inspirere, motivere og engasjere andre, og jeg elsker å dele erfaringer! jeg holder kurs i både matematikk og vurdering for læring, og synes det er utrolig moro å få treffe lærere både her og der. vi lærere burde bli enda flinkere til å dele hodet vårt med hverandre for å gjøre hverandre enda bedre!

3
hvis du sitter med ei matemagiskbok i hånda, finner du navnet mitt på kolofonsiden. det er nemlig matemagisk jeg har vært redaktør for i nesten tre år nå, og jeg er superstolt!

4
jeg er straks 32 år, og bor i hovedstaden med verdens fineste 2. klassing og samboer. og selv om vi bor så og si midt i byen (i nye ensjøbyen ved hasle skole), har jeg jaggu fått plass til en over tre kvadratmeter stor grønnsakshage. å få jord under neglene er terapi for sjelen!

5
jeg er en skikkelig kaffesnobb! må ha ferske bønner; de skal kvernes i det de skal brukes, og jeg må ha nøyaktig oppmålt mengde kaffe i forhold til vann. jeg overlever egentlig ikke på kaffe fra kaffemaskinen på lærerværelset, så det må jeg finne en løsning på. sporenstreks.

god helg! over og ut. frk.

4 kommentarer:

 1. Hei,
  Takk for inspirasjonen du gir!
  Så mye spennende du er, og har fått være, med på.
  Å bli god i metode, slik som du, er noe jeg virkelig ønsker selv. Arbeidet har alt startet, og det blir spennende å se om det er flere mål som lurer i horisonten etterhvert.
  Takk igjen for all inspirasjon og deling du gir til både meg og andre. Det er motiverende ��
  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for flotte ord! hvis jeg kan inspirere bare én lærer til å ville være en enda bedre versjon av seg selv, så smiler jeg! sammen gjør vi hverandre bedre, og det er viktig å ville være god når man gjør verdens viktigste jobb :) ha en super søndag, linda!

   Slett
 2. Fem fakta om meg:

  Er utdannet Steinerskolelærer
  Har jobbet i skolen i over 10 år
  Ganske god på gitar!
  Er fra Åsgårdstrand
  Har aldri vært i Afrika

  Martin

  SvarSlett
  Svar
  1. :) har aldri vært i afrika jeg heller, men det står på bucket lista mi!

   Slett