15.4.15

canva altså!

selv om jeg ikke akkurat er av den typen som fyller veggene mine (hverken hjemme eller i klasserommet mitt) med store mengder dill, har jeg alltid likt plakater med et budskap. i mitt hode er slike plakater enkle - både i design, språk og informasjon - og etter at jeg oppdaget canva.com, har jeg så smått startet produksjonen. først ut er en naturfagplakat, og den kan lett brukes i hele grunnskolen spør du meg. vær så god!

dersom du vil bruke plakaten, trykk på bildet under, lagre den et sted på maskinen din og skriv ut så mange eksemplarer du måtte ønske (plakaten er laget i a3-format og egner seg nok derfor også best som a3). og hvis du har noen forslag (eller ønsker) til plakater som er fine å ha i klasserommet, rop ut - alle tips er gode tips!


hvis du har lyst til å lage egne plakater, kan det være lurt å merke seg følgende:
digital a4 i 300 dpi tilsvarer 2480x3508 piksler
digital a3 i 300 dpi tilsvarer 3508x4691 piksler

oi sann! der kom redaktøren i meg fram igjen gitt. det er virkelig ikke noe hokus pokus altså, men om du vil lage plakater med bra oppløsning (og dermed også god kvalitet), velger du use custom design øverst til høyre når du kommer inn på siden, og skriver inn størrelsen du vil lage plakaten i. lett som en plett!

over og ut. frk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar