22.4.15

det enkle er ofte det beste

i dag deler jeg noe jeg selv hadde satt pris på å få i en travel lærerhverdag, nemlig et arbeidsark som tar for seg tosifrede tall pluss/minus ensifrede tall, med tierovergang. i tillegg har det to tekstoppgaver nederst, for matematikk er jo ikke bare ferdig oppstilte stykker! la elevene bruke svarlinja til å omgruppere eller hoppe på tallinja. 


som vanlig: lagre bildet og skriv ut i så mange eksemplarer du måtte ønske. snakker vi lekse for 2. klassingene neste uke?

over og ut. frk. 

illustrasjoner av Little Red's Treehouse

9 kommentarer:

 1. Hei
  Er det Berg skole på Ullevål du jobber? Der jeg akkurat hadde naturfagopplegg? Gro

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, gro, det er på berg jeg jobber. startet fulltid nå etter påske, etter nesten tre år som matemagisk-redaktør. er fantastisk å være tilbake i skolen! og ja, jeg var på kurset du akkurat hadde der :)

   Slett
  2. 😀 Synes det var noe kjent ja. Fine opplegg du lager. Perfekt med deling. Hvis du har naturfag har jeg også hjemmeside med flere opplegg. Du kan jo tipse resten av gjengen. Lykke til med aktivitetsuka. Gro
   Www.Spireserien.no

   Slett
  3. jepp, jeg har både matematikk og naturfag! :) skal tipse folket. vi gørrgleder oss til naturfagsuka vår - blir fantastisk, tror jeg. selv skal jeg ha opplegg om nyttevekster, og satser på å smake på et par-tre maur og noen løvetannblader :)

   Slett
  4. Maur? Skikkelig snadder. Bon apetitt ;-)
   Ante jo ikke at du var Matemagiskdamen, så spennende. Jeg har fått testet ut verket for første gang i år. Mine kolleger var på kurs i fjor og ble veldig betatt.
   Nå har jeg endelig fått lest bloggen din. Du har jo så mange gode tips og råd. Dette skal prøves ut i kveld. Likte også samf.fag arket du har laget til din kjære. Jeg har noe lignende i Spire Gul under kortreist mat.
   Følger deg videre jeg, så håper jeg vi kan dele gode opplegg.
   Hilsen Gro ( Lurer på om svaret mitt nå kommer 3 ganger!)

   Slett
  5. gløder meg til å følge deg og, gro! god helg! :)

   Slett
 2. God helg til deg og kaffen og grønnsakshagen. Jeg skal lage nye klassefaner!

  SvarSlett