27.3.15

fem på frædda'n

1
tenk at det plutselig kom masse snø i går, da! og like fort som den kom, var den borte igjen. vel, hvert fall omgjort til slaps og vann. lykke altså. 

2
følger du school stuff og matematikkundervisningstavlene mine på pinterest? det bør du nesten, for jeg pinner som en gal! dersom du også pinner skolerelatert materiale (eventuelt rålekkert sort/hvitt interiør), gi gjerne lyd enten i kommentarfeltet eller på pinterest - jeg følger deg mer enn gjerne tilbake!

3
runar, mannen bak sida annerledes.org, legger ut flotte søndagsoverraskelser til bruk i begynneropplæringa her. for meg som har hodet godt begravd i tall og regning for tiden, er det godt at noen lager morsomme spill og aktivitetsark i norsk og engelsk også. verdt et besøk! 

4
bruker du foto i undervisningen? jeg har brukt foto en del i skriveopplæringa, og for å trene elevene i muntlig ferdighet. det er fascinerende hvor fantasifulle kidsa faktisk er! uansett. erik johansson tar nydelige bilder som jeg lett bruker i klasserommet fremover. her er to av mine favoritter, big laundry day og cut & fold:5
påske altså. og tenk at etter påske, starter jeg for fullt som lærer igjen. spennende greier. gleder meg til å dele både stort og smått her fremover. 

god påske, folkens. frk.

2 kommentarer:

 1. Hei Linn! :-)

  Takk for så fin og hyggelig omtale. Jeg er så glad for at det er du som står for forkjærligheten for matematikk ;-). Jeg tok meg den friheten å dele bloggen din på Facebooksiden min, Begynneropplæring med Runar, for å skryte av dine ressurser. Håper det er greit. Riktig god påske! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. oi, takk - da må jeg nesten inn der og følge deg der også! god påske, runar! lover å dele masse fremover - endelig er jeg fulltidslærer igjen :)
   frk

   Slett