28.1.15

laget av mini (7,5 år)

ettersom sønnen hjemme er over gjennomsnittet opptatt av skole og læring (litt miljøskadet kan du si), er han ikke vanskelig å be når mor trenger en liten assistent! han fikk i oppdrag å fargelegge bilder i hundrerruter (et lite søk på hamas beads pattern på google eller pinterest gir uendelige mengder inspirasjon!), og de ble knallfine! og med så fine utgangspunkt var det ikke veldig vanskelig å lage morsomme tall- og regneoppgaver til kidsa på de laveste trinnene. litt av et team, vi to!


du vil også ha, sier du? mais bien sûr! oppgaven under egner seg best for 1. trinn (eller litt større elever som trenger ekstra trening på tallene til 100). trykk på bildet til høyre, lagre det på maskinen din, skriv det ut til kidsa og vent på mer. for ja, det kommer selvfølgelig mer!


over og ut. frk.

og du. hvis du vil lage lignende oppgaver selv, er det ikke akkurat rakettforskning! skriv ut hundrerruter, fargelegg morsomme mønstre eller figurer, og lag akkurat de oppgavene du har lyst til. aner jeg et tverrfaglig kunst og håndverk og matematikkprosjekt her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar