14.8.16

tilbake, men i revidert utgave

etter verdens diggeste sommerferie i usa (vi snakker new york, maui, kaua'i og san francisco i en hel måned, og tonnevis av paraplydrinker- jada, snikskryt er innafor) er jeg endelig tilbake til hverdagen. litt vel jetlagged, men lell. og hverdag betyr jobb. og jobb betyr elever. og elever betyr læring. og læring, ja, det liker jeg!det var litt stille fra meg før sommeren. livet ble rett og slett litt for hektisk. sånn er jo mai og juni ofte for en lærer, og jeg var/er intet unntak. og etter en liten pause, er jeg klar for å dele klasserommet, erfaringene mine, noen av oppleggene mine og ikke minst entusiasmen min med dere igjen. i en noe revidert utgave. 

ukentlige utfordringer i matematikk kommer nok til å bli månedlige, rett og slett pga tiden de tar å lage. vi får se - plutselig overrasker jeg. i stedet for å bruke masse tid på småpirk, har jeg heller lyst til å blogge om mer helhetlig læring og de virkelig gode øktene og oppleggene, legge ved litt arbeidsark eller oppgaver og inspirere til økt læring på den måten. et innlegg i uka er målet, og så får vi se hvordan tiden strekker til. 

men jeg håper virkelig du er med videre, for jeg har tenkt å holde facebook-siden min varm med mange små øyeblikk fra klasserommet mitt og tips til gode ideer/artikler/sider. teacherspayteachers-butikken min går heller ingen steder, og det er nok stor fare for at det snart kommer noe nytt og spennende der også. 

nyt planleggingsdagene da, folkens! jeg gleder meg til å komme i gang igjen, jeg.

over og ut. frk.

3 kommentarer:

 1. Hei Linn
  Så bra du har hatt en knall sommer.
  Jeg gleder meg til å lese mer på bloggen.
  Helhetliglæring er viktig. Du inspirer mye og har fantastiske opplegg.
  Jeg digger engelsk oppleggene - de hjelper en grønnskolling som meg.
  Lykke til med nytt skole år.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for fine ord! lykke til du også :)

   frk

   Slett
 2. "Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.

  SvarSlett