31.1.16

januarfavoritter på pinterest

jeg antar at du er på pinterest, du også? jeg er i hvert fall veldig der, og ender ofte opp med å skru av lyset så altfor sent fordi jeg blir liggende i senga og planlegge og drømme meg bort i gode ideer. jeg tenkte at jeg fast kunne dele litt av de tingene jeg finner, og planlegger derfor å starte opp en sånn der månedens favoritter her på bloggen. siste dagen i hver måned presenterer jeg fem funn som inspirerer meg til å gjøre jobben som lærer enda litt bedre og undervisningen enda litt mer spennende. så, da setter vi i gang!

og du: trykk på bildene under, og så kommer du rett til bloggposten/nettsiden jeg har pinnet fra. enkelt og greit.

selv om snøen har smeltet bort her i oslo, krysser jeg fingre og tær for at den kommer tilbake. jeg vil nemlig gjøre minst fem av eksperimentene fra posten under.elevene mine skal straks i gang med å lese og studere faktatekstene om dinosaurer som jeg har lagt ut på tpt'en min, og jeg tenker at vi skal øve litt på å lage tankekart. dette var akkurat passe enkelt og fint.


wow! jeg elsker å organisere (men ikke å rydde!), og denne måten å dele inn i grupper på, synes jeg var akkurat passe genial. note to self: må kjøpe farga post-it-merker!


åh som jeg gleder meg til å introdusere kidsa for brøk! da skal vi lage pizzaer til den store gullmedalje. denne bloggposten har jeg hatt som favoritt lenge, men nå nærmer det seg at jeg skal gjøre klasserommet om til pizzarestaurant og elevene om til pizzakokker. lykke!


joa, jeg kommer selvfølgelig til å lage noe selv også, men ettersom valentines day bare varer i én dag, og ettersom jeg egentlig er helt i mot, funker denne freebien helt fint som det lille ekstra til kidsa. noe engelsk klarer da 3. klassinger å jobbe med!


og du: jeg pinner rett som det er nye ting, så følg meg gjerne på pinterest

over og ut. frk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar