17.7.15

sommerjobbing

når nettene blir lange og kulda setter inn, så jobber gjerne frk litt i sommerferien sin. nei da. jo da. men så er det jo så deilig når inspirasjonen bare strømmer på og ideene er mange og gode (i hvert fall synes jeg det selv).


i det siste har jeg jobbet fram noe jeg gørrgleder meg til å bruke til høsten i klassen min (jippi - endelig min egen klasse igjen!), nemlig skrivestartere. og hva er skrivestartere, spør du? jo, det er enkle, morsomme, kreative og motiverende oppgaver som gjør at elevene forhåpentligvis kommer litt raskere i gang med skrivingen sin. og kanskje de også får brukt hodene sine på en litt annen måte enn vanlig. sjekk freebie'n jeg har lagt ut på tpt og se om det er noe du kan få bruk for i din egen klasse. og du; disse skrivestarterne kan lett brukes på 1-7 med litt tilpasninger fra læreren (les: deg). mer om det senere.

fortsatt god sommer. frk.

6 kommentarer:

 1. Hei! Finnes de på nynorsk?

  SvarSlett
 2. dessverre er jeg ikke god nok i skriftlig nynorsk til å oversette noe så stort som dette her. jeg er altfor pirkete og samvittighetsfull til å legge ut halvgode, halvferdige opplegg, så derfor lar jeg være. beklager! MEN jeg kan godt strebe etter å legge ut enkle oppgaveark her på bloggen på begge målformer. :)

  SvarSlett
 3. Dette var kjempebra. Flott jobb du har gjort her :)

  SvarSlett
 4. Hva skjedde med stor bokstav i begynnelsen av setningene dine??

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg bruker så klart stor bokstav der det skal være stor bokstav når det er snakk om opplegg til elevene! det er bare i livet utenom skolehverdagen at store bokstaver uteblir ;)

   Slett